Keрамичен свещник Starlight - 114

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
съдържа две части:
Пластина, фланец
Материал:
Керамика
Описание:
Много добре изработен керамичен свещник, немско производство, който ще освети красиво всеки дом. След като запалите чаена свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
Размери:
8x12 cm
sklad-pocet:
3
бр

Керамичен свещник Starlight - 114: Добавете уют и атмосфера във вашето домакинство

Ако търсите един красив и изискан начин да добавите уют и топлина в дома си, керамичният свещник Starlight - 114 от Caseland.bg е точно това, от което се нуждаете.

Този елегантен свещник е изработен от висококачествена керамика и е създаден да бъде една истинска красота във всяко домакинство. Но керамичният свещник Starlight - 114 не е просто красив предмет, който ще се вписва идеално във вашия дом - той е създаден да осигурява неповторимо изживяване на всички, които го използват.

Когато закупите керамичният свещник Starlight - 114 от Caseland.bg, ще получите продукт, който е изключително здрав и надежден. Свещникът може да бъде използван както за вътрешно, така и за външно ползване, като ви позволява да създадете романтична и уютна атмосфера, независимо къде се намирате.

Ако се чудите как да направите вашия дом по-красив и уютен, керамичният свещник Starlight - 114 е перфектното решение. Създайте романтична атмосфера с неговата топлина и светлина, докато се наслаждавате на уютните моменти с любимите си хора.

Купувайки керамичният свещник Starlight - 114 от Caseland.bg, можете да бъдете сигурни, че получавате не само качествен продукт, но и удобство и лесно онлайн пазаруване. Насладете се на красотата и уюта, който този свещник може да внесе във вашето домакинство.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >