Универсална стойка за кола - Черна

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
4
бр

Универсална стойка за кола - Черна

Ако търсите перфектната универсална стойка за кола, която може да откриете в caseland.bg, ето я - Черната универсална стойка за кола! Това е перфектното решение за всеки, който търси удобство и комфорт при каране.

Черната универсална стойка за кола е снабдена с вакуумна технология, която я прави много здрава и здраво закрепва телефона към таблото на колата. Това осигурява стабилност и сигурност дори при най-грубите пътища и неравнини.

Освен това, Черната универсална стойка за кола е изработена от висококачествени материали, което я прави издръжлива и устойчива на надрасквания и удари. Така може да бъдете сигурни, че телефонът ви е в безопасност и няма да се повреди.

Тази универсална стойка за кола е идеалното решение за всеки, който желае да използва телефона си за навигация или да гледа видео докато кара. Лесно се монтира и демонтира, като няма нужда от инструменти. Крепежът е настроен за всички размери телефони и позволява лесно регулиране на ъгъла на зрителност.

В крайна сметка, ако търсите перфектната универсална стойка за кола, Черната универсална стойка за кола е най-доброто решение. Това е един продукт отлично подходящ за интернет магазин като caseland.bg, където можете да откриете много качествени продукти за всеки вкус и нужда. Така че не губете време и поръчайте своята универсална стойка за кола още сега!

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >