Универсален държач с дълго издърпващо се рамо - Черен

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
1
бр

Универсален държач с дълго издърпващо се рамо - Черен

В случай, че търсите удобен начин да закрепите своя смартфон, таблет или GPS устройство в колата, универсалният държач с дълго издърпващо се рамо е идеалният избор за вас. Този държач е снабден с приспособление, което позволява монтирането му на различни повърхности в автомобила, включително на ветробрана, табло или конзола.

Най-голямото предимство на този държач е неговото дълго издърпващо се рамо, което ви позволява да настроите ъгъла на изглед на вашето устройство така, че да можете да го видите ясно, без да се отклонявате от пътя. Държачът е снабден със захващащи щипки, които сигурно държат вашето устройство, без да го повреждат.

Този универсален държач с дълго издърпващо се рамо е идеален за хора, които често пътуват дълги разстояния, като гарантира, че техните устройства винаги са лесно достъпни и видими. Отличен е избор за всички, които търсят универсален държач за автомобил, който е лесен за използване, здрав и надежден. Купете сега универсален държач с дълго издърпващо се рамо в черен цвят от Caseland.bg. Този универсален държач е перфектен за всички, които търсят надежден начин да закрепят своите устройства в автомобила си. С дългото си, възможност за издърпване рамо, този държач може да се настрои по ваше желание, за да осигури идеалното положение на вашето устройство. Държачът е съвместим с широка гама устройства, включително смартфони, GPS навигации, таблети и други. Има удобен и лесен за използване механизъм за закрепване и освобождаване на устройството, което позволява бърз и лесен достъп до вашето устройство, без да се налага да губите време. Най-доброто от всичко е, че този универсален държач може да се използва не само в автомобил, но и във всяка друга ситуация, където е необходима стабилна закрепване на вашето устройство. Без значение дали го използвате за гледане на видео или за преглед на карти по време на пътуване, този държач е перфектният аксесоар, който ще осигури стабилност и удобство на вашето устройство.

Ако сте в търсене на универсален държач, който може да се адаптира към вашите нужди и изисквания, този държач с дълго издърпващо се рамо е перфектният избор за вас. Не губете време, поръчайте го днес и се наслаждавайте на удобството, което то предоставя!

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >