Универсален гъвкав държач за автомобил - Черен

цена
17,5 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
Начин на закрепване на телефона:
улавяне в захват
sklad-pocet:
1
бр

Универсален гъвкав държач за автомобил - Черен

Със своята гъвкавост и универсалност, универсалният гъвкав държач за автомобил е идеален за всички типове телефони и автомобили. Той е изработен от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайна употреба и стабилно закрепване на устройството ви по време на каране.

Неговата гъвкава конструкция ви позволява да регулирате ъгъла на гледане и да поставите телефона в удобната за вас позиция. Също така, можете лесно да монтирате държача на всяка повърхност в автомобила си, като го закрепите към прозореца, таблото или друго подходящо място. Ако търсите практично и функционално решение за държане на телефона си по време на каране, универсалният гъвкав държач за автомобил е перфектният продукт за вас. Изберете го днес и се наслаждавайте на по-удобно и безопасно използване на телефона си докато карате. Ако търсите удобен начин да закрепите телефона или GPS устройството си, докато шофирате, универсалният гъвкав държач за автомобил е точно това, от което се нуждаете. Този държач е изработен от здрави материали и може да се прикрепи към различни повърхности, като таблото или вентилационните отвори на автомобила. Гъвкавата конструкция на държача позволява да настроите ъгъла на изглед на устройството ви, за да можете да го видите по-лесно, без да се отклонявате от пътя. Също така можете да го завъртите на 360 градуса, за да можете да настроите ъгъла на гледане според вашите нужди.

Този държач е съвместим с почти всички телефони и GPS устройства и лесно се монтира и демонтира. Независимо дали сте на дълго пътуване или просто в градски условия, този държач ще ви помогне да сте винаги свързани и информирани, когато сте на път. С поръчката на този универсален гъвкав държач за автомобил, ще получите необходимото устройство, което ви осигурява комфортно и безопасно шофиране.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >