Стилен магнитен държач за автомобила - Черен

цена
9,16 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
11 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
Закрепване на телефона:
силен магнит
Размер:
Универсален
sklad-pocet:
6
бр

Този черен държач е проектиран, за да ви предостави прост и сигурен начин за закрепване на вашия мобилен телефон или друго устройство в автомобила. Благодарение на магнитния механизъм закрепването е бързо и лесно - просто поставете телефона върху държача и магнитът ще го хваща.

Държачът може лесно да бъде поставен на всяка равна повърхност на вашия автомобил с помощта на силната 3M лепяща лента, включена в комплекта. Освен това, благодарение на своя модерен и стилен дизайн, държачът се вписва идеално в интериора на вашия автомобил.

Независимо дали трябва да използвате навигация, да стриймвате музика или просто да поддържате връзка с обажданията и съобщенията, Стилният магнитен държач за автомобил ви предоставя удобно и сигурно решение. Защо да не опитате нашия продукт още днес и да видите как ще направи живота ви по пътищата по-лесен и удобен!

Предимството на този магнитен държач е универсалността му - съвместим е с повечето мобилни телефони и устройства, независимо от техния размер или марка. Освен това, благодарение на магнитния механизъм, няма да използвате време и усилия за разпъване на държача или управление на сложни механизми.

Използването на този магнитен държач е много интуитивно - просто поставете устройството си върху магнита и държачът го хваща със силна, но сигурна сила. Така ще имате телефона си винаги на върха на ръката си, но без риск от сваляне по време на движение и падане на пода.

Черният стилен дизайн на държача се съчетава перфектно с повечето съвременни автомобилни интериори и става неразделна част от вашия автомобил. Държачът може лесно и бързо да бъде поставен на всяка равна повърхност в интериора с помощта на 3M лепящата лента, която е включена в комплекта. Освен това, тъй като държачът е магнитен, няма да използвате някакви грозни и неудобни държачи за закрепване на стъкло.

Вярваме, че нашият Стилен магнитен държач за автомобил е правилният избор за всеки, който търси лесно, бързо и сигурно решение за закрепване на своя мобилен телефон или друго устройство в автомобила. Ако търсите нещо, което да направи живота ви на пътищата по-лесен и в същото време да не наруши дизайна на вашия автомобил, не се колебайте и поръчайте нашия Стилен магнитен държач за автомобил още сега!

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >