Универсален държач за автомобил, за огледало - Черен

цена
15,7 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
18,8 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
9
бр

Универсален държач за автомобил, за огледало - Черен

 

Ако търсите удобен начин да прикрепите телефона си в колата, този универсален държач за автомобил може да е идеалното решение за вас. Този държач е специално проектиран за прикрепване към огледало, за да ви осигури оптимална видимост и достъп до вашия телефон по време на шофиране.

Този държач е изработен от висококачествени материали и може да поддържа телефони с различни размери и форми. Има регулируема дължина и ъгъл на вида, което ви позволява да го настроите за оптимален ъгъл на гледане и да избегнете отблясъци и отразявания. Освен това, той има здраво и сигурно закрепване за да гарантира, че вашият телефон остава на място дори по време на неравни пътища или вибрации. С този универсален държач за автомобил на огледалото, вече няма да се нуждаете от допълнителни приспособления за прикрепване на телефона си в колата. Той е лесен за монтиране и демонтиране и също така може да се използва с други устройства, като GPS навигация, мобилни таблети и др. Купете сега този удобен и универсален държач за автомобил на огледало в черен цвят, за да можете да се наслаждавате на комфортното шофиране. За всички, които търсят практичност и удобство в едно, универсалният държач за автомобил на  огледало е перфектното решение. Специалната му конструкция позволява да се монтира лесно и бързо на всяко огледало, без да се налага да се използват инструменти или да се нарушава неговата структура. Държачът е съвместим с почти всички модели мобилни телефони, смартфони и GPS устройства, като притежава регулируеми крачета, които го правят универсален и позволяват на потребителя да го настрои точно спрямо размерите на своя гаджет. Най-голямото предимство на този държач е, че може да се завърти на 360 градуса, което дава възможност на потребителя да настрои ъгъла на гледане на телефона, така че да може да гледа на картата или да чете съобщенията без да отклонява погледа си от пътя.

Компактният и здрав дизайн прави универсалният държач за автомобил на огледало идеален за дълги пътувания, когато трябва да използвате GPS или когато искате да гледате видео клипове на задната седалка.

Направете пътуването си по-лесно и по-удобно с универсалния държач за автомобил на зрптното огледало - перфектният аксесоар за всеки автомобил. Закупете го сега от caseland.bg и удовлетворете нуждите си за безопасност и удобство на пътя.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >