Универсален въртящ се държач за автомобил - Черен

цена
15,7 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
18,8 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
възможност за ротация:
360°
sklad-pocet:
3
бр

Универсален въртящ се държач за автомобил - Черен

 

Ако търсите универсален въртящ се държач за автомобил, който да Ви осигурява удобство и сигурност по време на шофиране, тогава имаме перфектното решение за Вас - Универсален въртящ се държач за автомобил - Черен. Този държач е идеален за Вашите нужди, като може да се използва за различни модели смартфони и GPS устройства.

Този държач е оборудван с въртящ се механизъм, който позволява свободно въртене на устройството във всички посоки, за да получите най-добрата гледна точка. Това осигурява максимален комфорт и удобство по време на шофиране, без да се налага да се отвличате от пътя. Универсалният въртящ се държач за автомобил може да се поставя лесно на вентилационната решетка на автомобила, без да заема ценно място на таблото. Това означава, че можете да използвате устройствата си за навигация, музика и други във всеки един момент, когато ги нуждаете, като по този начин гарантирате сигурността си на пътя.

Изберете Универсален въртящ се държач за автомобил - Черен от Caseland.bg и се насладете на безпроблемно и комфортно използване на Вашите устройства по време на пътуванията. Какво е по-добре от пътуване в колата с комфорт и удобство? Няма нищо по-лошо от неприятността да търсите телефона си по време на шофиране. Затова ние в Caseland.bg предлагаме универсален въртящ се държач за автомобил, който ще ви позволи да задържите телефона си на подходящото място и да го използвате безопасно, без да се отвличате от шофирането. Този удобен и практичен държач е снабден с кулачков механизъм за заключване, който осигурява безопасно и здраво закрепване на вашия телефон. Въртящата се глава на държача позволява да регулирате ъгъла на гледане и да го настроите спрямо вашите нужди.

 

 

 

Този универсален държач е съвместим с почти всички мобилни телефони, таблети и GPS устройства с размер на екрана до 7 инча. Държачът се поставя лесно и сигурно върху вентилационната решетка на автомобила и не заема място на предното стъкло или на таблото.

Предлагайки изключително удобство и практичност, този универсален въртящ се държач за автомобил е перфектното решение за всички, които търсят безопасен начин да използват техните устройства, докато карат. Поръчайте сега от Caseland.bg и се наслаждавайте на комфорта и удобството на безопасното шофиране.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >