Държач за телефон в кола 3 в 1 - Черен

цена
15,7 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
18,8 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
възможност за ротация:
360°
sklad-pocet:
2
бр

Държач за телефон в кола 3 в 1 - Черен

 

Търсите удобно и практично решение за държач на телефона си в автомобила? Caseland.bg има за вас точно това - държач за телефон в кола 3 в 1.

Този универсален държач е идеалното решение за всички, които искат да имат своя телефон близо до ръката си по време на шофиране. Неговият иновативен дизайн включва 3 различни начина за монтаж, за да отговори на вашите нужди и предпочитания.

Можете да монтирате държача върху вентилационната решетка на автомобила, върху предностъклото или на таблото на автомобила с помощта на приспособленията, които са включени в комплекта. Като резултат, той може да бъде използван във всякакви автомобили и съответства на всички телефони с широчина от 58 до 85 мм. Държачът е лесен за използване - просто поставете телефона в държача и затегнете кукичката за да осигурите стабилността му. Въртящият се механизъм ви позволява да настроите телефона във вертикален или хоризонтален режим, за да гледате навигацията, да използвате гласови команди, да слушате музика или да отговаряте на обаждания.

Направен от висококачествени материали, държачът е издръжлив и лек, което го прави лесен за носене и удобен за употреба. Така че, ако искате да имате своя телефон винаги близо до вас, този държач е идеалното решение. Включва черен цвят, който се съчетава лесно със всяко автомобилно интериорно решение. Сега можете да се наслаждавате на по-безопасно шофиране и удобство на пътуването със нашия държач за телефон в кола 3 в 1. Ние в Caseland.bg сме горди да Ви представим нашият нов продукт - държач за телефон в кола 3 в 1. Този универсален държач ще Ви позволи да закрепите телефона си на стъклото на автомобила, на вентилационната решетка или на таблото на колата. С тази 3 в 1 опция, Вие ще получите удобството да избирате мястото, където да закрепите държача, в зависимост от вашите нужди и предпочитания. Но това не е всичко, което този продукт предлага. Държачът е съвместим с почти всички мобилни телефони и може да се завърта на 360 градуса, за да можете да го настроите по ваше усмотрение. Също така има гумени възглавници, за да предотвратите повреди на телефона си.

Освен това, този държач е снабден със соларен панел, който може да зареди батерията на телефона Ви по време на каране на слънце, така че винаги да имате достатъчно заряд в телефона си.

Не чакайте повече и поръчайте своя държач за телефон в кола 3 в 1 от Caseland.bg днес!

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >