Резервен магнит за автомобилен държач за телефон - Черен

цена
5,4 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
6,5 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
Прикрепване на телефона:
силен магнит
Размер:
Универсален
sklad-pocet:
29
бр

Резервен магнит за автомобилен държач за телефон - Черен

 

Ако търсите резервна магнитна плочица за своя автомобилен държач за телефон, интернет магазин Caseland.bg предлага висококачествен черен резервен магнит. Този продукт е идеалният избор за всички, които искат да са сигурни, че техният държач за телефон ще работи безпроблемно и винаги ще задържа телефона на мястото си.

Резервният магнит за автомобилен държач за телефон е изработен от висококачествени материали, което го прави издръжлив и надежден. Той е лесен за монтаж и може да бъде ползван за закрепване на телефони, GPS устройства и други метални предмети на държача в колата. За да го използвате, просто залепете магнита на държача и сте готови да поставите своето устройство на мястото му. Черният цвят на резервния магнит за автомобилен държач за телефон го прави перфектно вписващ се във всяко автомобилно пространство. Той е много практичен и удобен за всеки, който търси надежден и издръжлив магнит за държача на своя телефон.

Ако искате да се уверите, че вашето устройство е здраво закрепено на държача в автомобила ви, поръчайте резервен магнит за автомобилен държач за телефон в черен цвят от Caseland.bg. Той е лесен за инсталиране и ви осигурява удобство и сигурност при използване на вашето устройство на пътя. В интернет магазина Caseland.bg може да намерите най-добрите резервни магнити за държачи в автомобила. Независимо дали сте загубили магнита си или искате да имате резервен магнит в случай на нужда, можете да разчитате на Caseland.bg за най-висококачествените продукти.

Резервният магнит за автомобилен държач за телефон е много лесен за използване и ви осигурява безопасно закрепване на вашето устройство. Той е перфектен за всички видове телефони и GPS устройства и може да бъде използван за закрепване на други метални предмети на държача в автомобила. Изработен от висококачествени материали, резервният магнит за автомобилен държач за телефон е издръжлив и надежден, което го прави идеален за дълги пътувания. Той може да се използва като заместител на вече съществуващата магнитна плочка на държача в колата.

Черният цвят на резервния магнит го прави перфектно вписващ се във всяко автомобилно пространство и може да бъде използван за персонализиране на държача ви за телефон.

Ако търсите надежден и издръжлив резервен магнит за своя автомобилен държач за телефон, поръчайте от интернет магазина Caseland.bg и се възползвайте от неговите удобства и функции. Не се притеснявайте повече за загуба на магнитната плочка на вашето устройство - резервният магнит е тук, за да ви спаси.

 

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Aксесоари за автомобили > Стойки и поставки за телефон > Резервен магнит за автомобилен държач за телефон - Черен

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >