Универсален държач за вентилация Gpenkj GP-Z631 - Черен

цена
16,58 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
19,9 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при достачика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
2
бр

Универсален държач за вентилация Gpenkj GP-Z631 - Черен

Държачът за телефон за автомобил Gpenkj GP-Z631 е модерен и практичен аксесоар за всеки шофьор, който иска да има своя мобилен телефон винаги под ръка и в безопасност по време на шофиране. Този държач се отличава с редица уникални характеристики и технически параметри, които го правят идеален помощник за ежедневна употреба. Ключови характеристики и технически параметри:

  • Съвместимост с широк спектър от устройства: Държачът GP-Z631 е проектиран така, че да пасва на повечето смартфони на пазара, което го прави универсално решение за различни марки и модели телефони.
  • Безопасно закрепване към вентилацията: Благодарение на своя иновативен дизайн, държачът се закрепва лесно и здраво към вентилационната решетка на автомобила, което осигурява стабилността му дори при неравен терен или рязко спиране.
  • Регулируем захват: GP-Z631 е оборудван с механизъм за лесно регулиране на ширината, което позволява безопасно и здраво захващане на телефона независимо от неговия размер. Този гъвкав захват предотвратява движението на телефона и го защитава от надраскване.
  • 360° ротация: Държачът може да се върти на 360 градуса, което позволява на шофьора да настрои телефона в оптимален ъгъл за лесно използване на GPS, музикални приложения или за разговори hands-free.
  • Лесен монтаж и демонтаж: Монтажът и демонтажът на държача са бързи и лесни, не изискват никакви инструменти или сложни стъпки. Това означава, че можете лесно да го пренасяте между различни превозни средства.
  • Качествени материали: Държачът е изработен от издръжливи материали, които осигуряват неговата дълготрайност и устойчивост на износване. Материалите са внимателно подбрани така, че да устояват на високи температури и да не причиняват увреждане на вентилацията или телефона.
  • Елегантен и минималистичен дизайн: Със своя модерен и естетически приятен дизайн, GP-Z631 се вписва отлично в интериора на всякакъв автомобил, без да нарушава общия му вид.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >