Универсален държач GP-Z632 със закрепване към стъкло или табло - Черен

цена
19,91 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
3
бр

Универсален държач GP-Z632 със закрепване към стъкло или табло - Черен

Нашият Черен Регулируем Въртящ Държач за Автомобил е върховно решение за удобно и безопасно съхранение на вашия смартфон или навигационно устройство по време на пътуване. С иновативен дизайн и гъвкави настройки, този държач предлага максимален комфорт и адаптивност за ежедневна употреба.

Ключови Характеристики:

Въртящ Механизъм за Гъвкавост: Държачът е оборудван с въртящ механизъм, който предоставя максимална гъвкавост при настройването на оптималния ъгъл за наблюдение на навигацията или извършване на обаждания. Независимо от ъгъла на поглед, винаги ще получите ясен и удобен изглед към вашето устройство.

Лесен за Инсталиране: С интуитивен дизайн, инсталирането на този държач е лесно и бързо. Подходящ за монтаж на таблото или стъклото на автомобила, независимо дали е от страната на шофьора или пътника.

Позициониране за Оптимален Изглед: Държачът може да бъде позициониран на необходимата височина и ви позволява да настроите оптималната позиция за най-добър изглед към екрана. Получете страхотен изглед без значение от модела на автомобила или типа устройство.

Универсална Съвместимост: Дизайнът на този държач позволява универсална съвместимост с различни размери телефони или навигационни устройства. Подходящ за смартфони, таблети и GPS устройства.

Стабилно Захващане за Безопасно Шофиране: Въпреки че предлага гъвкавост и въртящ механизъм, държачът осигурява стабилно и безопасно захващане на вашето устройство, за да сте сигурни в неговата безопасност по време на всяко пътуване.

Елегантен Дизайн за Всеки Автомобил: Черният матов покритие на държача придава елегантен вид на автомобила и се вписва във всеки интериор, независимо от марката или модела на автомобила.

Как да Използвате:

  • Изберете подходящо място на таблото или стъклото.
  • Прикрепете държача с помощта на вакуумна чашка или клипс според вашите предпочитания.
  • Поставете вашето устройство в държача и регулирайте ставата според нуждите.
  • Настройте оптималния ъгъл на поглед за максимален комфорт по време на шофирането.

Не пропускайте шанса да се сдобиете с гъвкав и удобен държач за автомобил, който ще ви предостави оптимален изглед към пътя и едновременно с това ще запази вашето устройство в безопасност и комфорт. Поръчайте сега Черният Регулируем Въртящ Държач за Автомобил и се насладете на уникалната комбинация от стил и функционалност.

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Aксесоари за автомобили > Стойки и поставки за телефон > Универсален държач GP-Z632 със закрепване към стъкло или табло - Черен

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >