Стилни безжични слушалки Bass+ MS-K18, Червени

цена
36,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
43,5 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
47
Гаранция:
24 месеца
Микрофон:
Да
Обхват на Bluetooth:
10m
време за зареждане:
3h
Управление на слушалките:
Да
Версия на Bluetooth:
3.0
тегло:
150g
Живот на батерията при активна употреба:
5-6h
sklad-pocet:
1
бр

Стилни безжични слушалки Bass+ MS-K18, Червени

Ако сте в търсене на стилни безжични слушалки, които не само ще ви осигурят кристален звук, но и ще бъдат истински моден аксесоар, тогава Bass+ MS-K18 са перфектният избор за вас. Тези червени слушалки са наистина елегантни и са създадени с оглед на най-високите стандарти за качество и издръжливост.

Най-важното предимство на тези слушалки е тяхната безжичност. Безжичните слушалки са перфектни за тези, които желаят свобода на движение и не искат да се притесняват за заплитащи се кабели. С Bass+ MS-K18 ще можете да се движите свободно и да се наслаждавате на любимата си музика без никакви ограничения.

Освен това, тези слушалки разполагат и с впечатляващо качество на звука. Технологията за подобряване на басите осигурява мощен звук, който ще ви потопи във вашия любим музикален жанр. В допълнение, тези слушалки са оборудвани с шумопотискане, което ще ви позволи да се наслаждавате на музиката си без никакви нежелани смущения.

Като цяло, ако сте в търсене на стилни и качествени безжични слушалки, които да ви осигурят вълнуващо звуково изживяване, то Bass+ MS-K18 са идеалният избор за вас. С тези червени слушалки ще получите модерен и функционален аксесоар, който ще ви накара да се чувствате специални във всеки момент. Купете ги от интернет магазин caseland.bg и се наслаждавайте на невероятното им качество и дизайн.

опътване за свързване и обслужване

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >