Bluetooth слушалка Mini-X20 - бяла

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
5
Гаранция:
24 месеца
тегло:
17g
Чувствителност на високоговорителите:
95 DB
Време на издръжливост при употреба:
3-4h
Време за зареждане:
приблизително 1,5 ч.
Обхват на Bluetooth:
≥15m
Капацитет на батерията на зарядната станция:
260mAh
Капацитет на батерията на слушалките:
55mAh
Версия на Bluetooth:
4.2
sklad-pocet:
2
бр

Bluetooth слушалка Mini-X20 - бяла

Ако имате нужда от иновативна промяна в областта на модерните модели слушалки, ако искате да зарадвате някой от близките си или просто смятате, че е безсмислено да имате две слушалки, когато използвате само една, тогава сте на правилното място. Предлагаме ви оригинално решение под формата на блутут слушалката Mini X-20 в бял цвят с много предимства. Този модел е наличен в три различни цвята - бял, черен и златен, в зависимост от вашите предпочитания. Сред основните предимства са чувствителността на високоговорителите, която е 95DB, времето за активна употреба от 3-4 часа, теглото от само 17 грама, времето за зареждане - само 1,5 часа, блутут обхвата от приблизително 15 метра. Другото предимство е капацитетът на батерията на зарядната станция, който е 260mAh, капацитетът на батерията на слушалките е 55mAh, възможността да използвате микрофона, например при телефонни разговори или изпращане на гласови съобщения. Също така, при пълно заредена станция, няма да имате проблем с издържловостта на батерията през деня.

 

В опаковката ще намерите Bluetooth слушалка Mini X-20 в бял цвят, заряден кабел и инструкции за работа с и грижа за устройството. Ако имате някакви въпроси или проблеми, можете да се обърнете към отдела за обслужване на клиенти на Caseland.bg, където нашите колеги ще се радват да ви помогнат.

 

Наличната блутут слушалка Mini X-20 в бял цвят ще ви бъде доставена на посочения от вас адрес в рамките на 1-3 дни след получаването на заявката. Не се колебайте и поръчайте всичко необходимо още днес!

опътване за свързване и обслужване

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >