Стилни безжични слушалки P47 - синьо-черни

цена
21,7 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
26,1 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
47
Гаранция:
24 месеца
Микрофон:
Да
Живот на батерията при активна употреба:
6h
Обхват на Bluetooth:
10m
Честота:
2.4GHz - 2.4835GHz
Максимален обхват на Bluetooth:
10m
време за зареждане:
cca 3h
Управление на слушалките:
Да
Намаляване на околния шум:
Да
Версия на Bluetooth:
5.0
sklad-pocet:
4
бр

Стилни безжични слушалки P47 - синьо-черни

 

Търсите нещо различно във формата на нови слушалки, искате да си доставите удоволствие или да зарадвате вашите близки - било то от семейството или приятелите ви, но все още не знаете кой модел да изберете? В този случай имаме за вас оригинален модел стилни безжични слушалки P47 в синьо-черен цвят с много предимства. Сред тях са използването на микрофон при изпращане на гласови съобщения или при разговори, свързване през Bluetooth с устройства в обхват до 10 метра, изолиране на околния шум, управление на слушалките, продължителност на зареждането за около 3 часа, издържловост на батерията до 6 часа, честота 2,4 GHz-2,4835 GHz. Други преимущества са възможността за поставяне на SD карта, превръщането на безжичните блутут слушалки в класически жични слушалки с 3,5 мм жак, както и изход за зареждане. Възможността за сгъване прави тези слушалки много компактни и лесно преносими. Ако горепосоченият модел не ви удовлетворява, на Caseland.bg ще откриете голям избор от други такива, някой от които да е точно за вас. Препоръчваме ви закупуването и на допълнителни подходящи продукти, като например външна преносима батерия, удобна за зареждане на вашите устройства по време на път, кабел за свързване и превръщане на слушалките в класически жични или кабел за зареждане.

 

В опаковката ще откриете стилни безжични слушалки P47 в синьо-черен цвят, зареждащ кабел и инструкции за работа с и грижа за вашите слушалки. В случай на каквито и да било неясности или проблеми, можете да се обърнете към отдела за обслужване на клиенти на Caseland.bg, където нашите колеги ще се радват да ви помогнат.

 

Наличните стилни безжични слушалки P47 в синьо-черен цвят ще бъдат доставени на адреса, посочен в поръчката, в рамките на 1-3 дни в цялата страна. Не се колебайте и поръчайте всичко необходимо още днес!

опътване за свързване и обслужване

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >