Безжични Bluetooth слушалки M66 Pro със зарядна станция - Черни

цена
19,91 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при достачика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
47
Гаранция:
24 месеца
Капацитет на батерията:
35MAH / 250MAH
Време на зареждане:
60 - 120 min
Версия bluetooth:
5.0
Издръжливост при активно ползване:
4h
sklad-pocet:
5
бр

Безжични Bluetooth слушалки M66 Pro със зарядна станция - Черни

Губите кабели и посрещате безжичната свобода? Тогава безжичните Bluetooth слушалки M66 Pro в елегантен черен цвят са идеалното допълнение към вашите ежедневни потребности за слушане. С тези модерни слушалки ще можете да се насладите изцяло на любимата си музика, разговори и други аудио преживявания с максимален комфорт.

Основни характеристики на слушалките M66 Pro:

  • Безжична Свобода: Благодарение на технологията Bluetooth можете да се движите без ограничения от кабели. Слушалките се свързват с вашето устройство лесно и бързо, осигурявайки ви свобода при слушане на музика или при разговори.
  • Качествен Звук: Слушалките M66 Pro предлагат кристално чист звук с дълбоки баси. Музиката звучи така, както трябва, а телефонните разговори са ясно чуваеми.
  • Зарядна Станция: В комплекта е включена компактна зарядна станция, която ви позволява да зареждате слушалките по всяко време и навсякъде. Просто ги поставете в станцията, а тя ще се погрижи за останалото.
  • Дълга Издръжливост на Батерията: Едно зареждане на слушалките ви позволява да слушате музика до 4 часа, а със зарядната станция можете да достигнете до 20 часа непрекъснато слушане.
  • Ергономичен Дизайн: Слушалките са проектирани така, че да пасват перфектно в ушите ви и да остават на място дори по време на физическа активност.
  • Лесно Управление: Слушалките разполагат с докосвателно управление, което ви позволява лесно да пускате музика, да приемате обаждания и да регулирате силата на звука с едно леко докосване.

Какво Получавате в Комплекта:

В комплекта ще намерите безжични слушалки M66 Pro, зарядна станция, USB кабел за зареждане, ръководство за употреба и различни размери силиконови тапи, за да се адаптират идеално към вашите уши.

Безжичните Bluetooth слушалки M66 Pro в черен цвят са идеалният спътник за ежедневно слушане на музика, телефонни разговори и гледане на видео. С тези слушалки ще се насладите на безупречен звуков преживяване и максимална свобода на движение.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аудио/Видео > Слушалки > Блутут слушалки > Безжични Bluetooth слушалки M66 Pro със зарядна станция - Черни
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >