Стилен магнитен държач за автомобил - черно/сребърен

цена
12 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
14,5 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
Прикрепване на телефона:
силен магнит
Размер:
Универсален
sklad-pocet:
11
бр

Стилен магнитен държач за автомобил - черно/сребърен

Ако търсите елегантно и практично решение за използване на мобилния телефон в автомобила, стилният магнитен държач за автомобил е идеалният продукт за вас. Този черно/сребърен държач е снабден с мощни магнити, които ще държат телефона сигурно и ще ви позволят лесен достъп до него.

Този стилен магнитен държач за автомобил е снабден с удобна присмукваща се основа, която позволява бързо и лесно монтиране в автомобила. Също така, държачът има регулируема глава, която позволява ъгъл на наклон и завъртане на телефона за оптимално позициониране.

Този магнитен държач е идеален за използване по време на пътуване, тъй като ще ви позволи да използвате GPS на телефона си, за да стигнете до желаното място. Освен това, ще ви даде свобода да отговаряте на важни разговори, без да влизате в рисковани ситуации, като държите телефона си с една ръка.

Независимо дали сте професионален шофьор, който използва мобилния телефон като средство за комуникация с клиентите, или просто търсите практично и удобно решение за използване на телефона си по време на пътуване, стилният магнитен държач за автомобил е перфектното решение за вас. Посетете caseland.bg и поръчайте сега, за да започнете да се наслаждавате на свободата на безопасно използване на вашия мобилен телефон в автомобила.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >