Магнитен държач за кола H-CT178 - Черен

цена
17,5 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
Начин на закрепване на телефона:
магнит
sklad-pocet:
5
бр

Магнитен държач за кола H-CT178 - Черен

Ако сте в търсене на практичен начин да държите своя смартфон по време на шофиране, Магнитният държач за кола H-CT178 е идеалният продукт за вас. Той е проектиран за да се монтира лесно и бързо на вентилационната решетка на автомобила и да предоставя здрава и сигурна поддръжка за вашето устройство, благодарение на мощния магнитен дизайн.

Този черен държач за кола е перфектен за всякакъв вид автомобил и може да се използва с различни модели смартфони. Той има издръжлив и здрав корпус, който осигурява дълготрайна употреба, а също така може да се постави на различни ъгли за максимален комфорт и удобство.

С магнитния държач за кола H-CT178 вече няма да се притеснявате за безопасността на вашия смартфон по време на шофиране. Той осигурява стабилна и сигурна поддръжка за вашето устройство, докато сте на път, без да се налага да го държите в ръка или да търсите подходящо място в колата за него.

Поръчайте магнитния държач за кола H-CT178 в черен цвят от интернет магазин caseland.bg днес и се насладете на безопасно и удобно шофиране, без да се налага да прекъсвате работата си или да отлагате важни обаждания.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >