Магнетичен държач за автомобил H-CT159 - Черен

цена
17,5 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
Начин на закрепване на телефона:
magneticky
sklad-pocet:
10
бр

Магнетичен държач за автомобил H-CT159 - Черен

 

Търсите удобен начин да държите своя смартфон на видно място, докато шофирате? Тогава магнетичният държач за автомобил H-CT159 е точно това, което ви трябва! Създаден за да се закрепи лесно и безопасно в автомобила, този държач ви позволява да поставите смартфона си в удобна позиция за гледане на навигацията, приемане на обаждания или слушане на музика.

Магнетичният дизайн осигурява здраво закрепване на вашия смартфон, без да се налага да го притискате или да се притеснявате, че ще падне. Държачът може да се постави върху всякакви повърхности в автомобила, включително на таблото или на вентилационната решетка. С магнетичния държач за автомобил H-CT159 на caseland.bg, ще имате удобен начин да използвате своя смартфон по време на шофиране, без да се отклонявате от вниманието си върху пътя. Купете го днес и превърнете шофирането в по-удобно и безопасно изживяване. Магнетичният държач за автомобил H-CT159 е идеален за всички, които искат да имат лесен достъп до своя смартфон или други устройства, когато са на път. Той е създаден с цел да осигури сигурно закрепване на устройствата и да ги държи на видимо място, без да отнема много място в автомобила. Този магнетичен държач за автомобил е снабден с мощен магнит, който осигурява здраво закрепване на устройството дори по време на трептене или вибрации на пътя. Той е съвместим с множество различни устройства, включително смартфони, GPS навигационни системи и други. H-CT159 има кръгла форма и е изработен от здрави материали, които го правят изключително издръжлив и дълготраен. Той може да бъде закрепен лесно и сигурно за вентилационните отвори на автомобила, без да оставя следи или драскотини.

Ако търсите лесен и удобен начин да държите своите устройства на видимо място, без да губите много място в автомобила, магнетичният държач за автомобил H-CT159 е перфектният избор за вас. Поръчайте го сега и се насладете на безопасността и удобството на сигурното закрепване на вашите устройства в колата.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >