Магнитен въртящ се държач за вентилацията JX042 - Черен

цена
9,91 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
11,9 лв.
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при достачика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
-1
бр

Магнитен въртящ се държач за вентилацията JX042 - Черен

Държач за телефон за автомобил, предназначен за вентилация, модел JX042, представлява връх в аксесоарите за автомобили. Благодарение на своите продумани характеристики и технически параметри, този държач предлага не само удобство и практичност, но и осигурява безопасността на вашето мобилно устройство по време на шофиране. В следващите точки ще се съсредоточим по-подробно на ключовите характеристики, които правят модел JX042 изключителен аксесоар за всеки шофьор. Ключови характеристики и технически параметри:

  • Универсална съвместимост: Модел JX042 е проектиран с оглед на максимална гъвкавост, благодарение на което е съвместим с почти всички типове и размери мобилни телефони. Това означава, че независимо дали притежавате най-новия смартфон или по-стар модел, JX042 надеждно ще поддържа вашето устройство.
  • Здраво закрепване към вентилацията: Специално проектираната система за закрепване гарантира, че държачът ще се държи здраво във вентилацията на вашето превозно средство, дори при неравен терен или резки маневри. Тази система е също така нежна към материала на вашата вентилация и не оставя следи от употреба.
  • Лесно регулиране на захвата: С механизъм за бързо регулиране на ширината можете лесно да адаптирате държача към размера на вашия телефон. Това осигурява безопасно и стабилно държане без риск от повреждане или падане на устройството.
  • Въртящ се став за перфектен ъгъл на виждане: Благодарение на въртящия се став може да завъртате и накланяте телефона във всякакъв ъгъл, което позволява идеалната позиция за следене на GPS навигация, слушане на музика или hands-free разговори.
  • Лесен монтаж и демонтаж: JX042 може бързо и без усилие да бъде инсталиран във вентилацията на вашето превозно средство, както и лесно да бъде премахнат и използван в друг автомобил. Този процес не изисква никакви инструменти или дълготрайни настройки.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >