Mагнетичен кръгъл държач за автомобил - Черен

цена
17,5 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
Начин на закрепване на телефона:
magneticky
sklad-pocet:
1
бр

Mагнетичен кръгъл държач за автомобил - Черен

 

Ние всички знаем, че е непрепоръчително да използваме телефона си, докато шофираме. Но какво да правим, когато ни е нужен за навигация или за отговор на важен обаждане? Точно тогава на помощ идва магнетичният кръгъл държач за автомобил - идеалното решение за всеки шофьор, който иска да се погрижи за сигурността си на пътя.

Този удобен държач е снабден с мощни магнити, които осигуряват здраво и сигурно закрепване на вашия телефон на таблото на автомобила ви. Той може да се завърта на 360 градуса, за да можете да регулирате ъгъла на виждане на вашето устройство. И най-доброто е, че можете да поставите и да свалите телефона си с една ръка, благодарение на магнитния механизъм на държача. Този магнетичен кръгъл държач за автомобил е съвместим с повечето мобилни устройства, включително смартфони и таблети. С лекота се закрепва за всяка гладка повърхност в колата, като таблото или стъклото. С този държач вие ще имате лесен достъп до своя телефон, без да се налага да го държите в ръка докато шофирате. Ако търсите удобен и безопасен начин да използвате телефона си, докато сте на път, този магнетичен кръгъл държач за автомобил е точно това, което ви е необходимо. Поръчайте го днес от Caseland.bg и се погрижете за сигурността си на пътя!

Mагнетичният кръгъл държач за автомобил е идеалното решение за всеки, който иска да държи своя телефон сигурно по време на шофиране. Той е изработен от висококачествени материали, които го правят здрав и устойчив на износване. Черният цвят на държача съчетан с кръглия му дизайн го правят стилно допълнение към всеки автомобил. Магнитният механизъм на държача е много силен и лесен за използване. Просто залепете металната плочка на гърба на телефона си и поставете го върху държача. Той сигурно ще го задържи на място дори по време на трептене или препятствия по пътя.

Този кръгъл държач за автомобил е идеален за тези, които често използват телефона си за навигация или за приемане на обаждания по време на шофиране. С него можете да задържите телефона си на оптимално място за виждане, без да отнемате място на пътника до вас. Купете магнитния кръгъл държач за автомобил и ще се насладите на удобството и безопасността на своя телефон по време на шофиране.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >