Keрамичен свещник starlight - 490

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Керамика
съдържа две части:
Пластина, фланец
Описание:
Много добре изработен керамичен свещник, немско производство, който ще освети красиво всеки дом. След като запалите чаена свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
Размери:
8x12 cm
sklad-pocet:
1
бр

Ако търсите уютна и романтична атмосфера за дома си, керамичният свещник Starlight-490 е перфектното допълнение за вас. Предлага се от Caseland.bg, този свещник е идеален за всяка стая, като създава приятна и спокойна атмосфера, която ще ви помогне да се отпуснете след напрегнат ден.

Свещникът е изработен от висококачествена керамика, която не само е здрава, но и лесна за почистване. Неговият уникален дизайн представлява звездно небе, което го прави прекрасна декорация за всяко помещение. Когато свещникът е включен, звездите изглеждат като да са започнали да светят, като създават усещане за магия и приказност.

Свещникът Starlight-490 е съвместим с различни видове свещи, включително традиционни, LED или ароматизирани свещи, така че можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания. Независимо от това, кой вид свещ изберете, вашият дом ще бъде изпълнен с приятен и уютен аромат.

Купуването на свещник Starlight-490 от Caseland.bg е лесно и удобно. Само с няколко клика можете да добавите продукта към вашата количка и да го поръчате, а доставката ще бъде бърза и надеждна. Свещникът Starlight-490 е перфектният подарък за вас или вашите близки, които търсят една уникална декорация за дома си.

В заключение, ако търсите нещо, което да добави уют и романтика към вашия дом, керамичният свещник Starlight-490 от Caseland.bg е идеалният избор. С неговия уникален дизайн и способност да създава усещане за магия, този свещник ще бъде перфектната декорация за всяко помещение.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >