Keрамичен свещник starlight - 478

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Керамика
съдържа две части:
Пластина, фланец
Описание:
Много добре изработен керамичен свещник, немско производство, който ще освети красиво всеки дом. След като запалите чаена свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
Размери:
8x12 cm
sklad-pocet:
3
бр

Керамичният свещник Starlight - 478 е перфектният начин да добавите стил и уют във вашия дом. Този красив свещник е изработен от висококачествена керамика и има изискан дизайн, който придава уют и стил на всяко помещение.

Стилните светлини на свещника създават прекрасна игра на светлината, която допълнително засилва магията на тази декоративна детайл. Керамичният свещник Starlight - 478 е направен с много внимание към качеството на материалите и изработката, което гарантира, че той ще ви прослужи за дълги години.

Този керамичен свещник е перфектен за тези, които търсят начин да декорират дома си със стил и елегантност. Независимо дали го поставите на масата в хола или в спалнята, керамичният свещник Starlight - 478 ще внесе топлина и уют във вашето пространство.

Но керамичният свещник Starlight - 478 не е просто декоративен елемент. Той е идеалният начин да създадете уютна и романтична атмосфера в дома си. Поставете свещника на масата и се насладете на меката светлина, която ще създаде.

Ако търсите перфектния подарък за специален човек в живота си, керамичният свещник Starlight - 478 е перфектният избор. Той е красив, елегантен и изработен от висококачествена керамика, което го прави перфектен подарък за всеки повод.

Не се колебайте и поръчайте своя керамичен свещник Starlight - 478 от Caseland.bg днес! Ще получите един чудесен продукт, който ще придаде на вашия дом стил и уют.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >