Keрамичен свещник starlight - 412

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Керамика
Размери:
8x12 cm
съдържа две части:
Пластина, фланец
sklad-pocet:
3
бр

Ако търсите начин да превърнете вашето жилище в истински дом, керамичният свещник Starlight - 412 е перфектното решение. Този свещник е перфектен за всяко пространство в дома, като предлага прекрасен дизайн и уютна атмосфера.

Керамичният свещник Starlight - 412 е изработен от висококачествена керамика, която го прави устойчив и здрав. С неговия дизайн, който е вдъхновен от звездната нощ, ще създадете романтична обстановка и ще допълните декора на вашия дом. Когато светнете свещ в него, той предизвиква усещане за спокойствие и уют, който ще ви помогне да се отпуснете и да се насладите на моментите на релакс.

Керамичният свещник Starlight - 412 е перфектен за всяко пространство в дома, като е особено подходящ за спалнята или банята, където искате да създадете релаксираща обстановка. Той може да бъде чудесен подарък за вашите близки и приятели, като е перфектен за специални поводи или просто за да им покажете, че мислите за тях.

Керамичният свещник Starlight - 412 е наличен за поръчка в онлайн магазин Caseland.bg. С неговата покупка, ще получите перфектният аксесоар за вашия дом, който ще придаде изисканост и уют на всяко пространство. Не пропускайте възможността да добавите керамичният свещник Starlight - 412 в колекцията си от декоративни аксесоари за дома.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >