Keрамичен свещник starlight - 403

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Керамика
Размери:
8x12 cm
съдържа две части:
Пластина, фланец
sklad-pocet:
5
бр

Ако търсите нещо, което да добави една доза блестяща елегантност в дома ви, то керамичният свещник Starlight - 403 е перфектният избор за вас. Този свещник е изработен от висококачествена керамика, която е устойчива на износване и наранявания, като същевременно излъчва топлината на светлината на свещите ви по нежен и съблазнителен начин.

Керамичният свещник Starlight - 403 е идеален за всеки дом, който търси да добави малко магия и романтика. Той може да бъде поставен в спалнята, банята, в хола, или дори на балкона, за да създаде уютна и релаксираща атмосфера.

Какво прави керамичният свещник Starlight - 403 толкова специален? Той е снабден с уникален дизайн, който съчетава функционалността на свещника с изкуството на керамиката. Светлината, която излъчва свещника, преминава през нежните и елегантни извивки на керамичната му структура, създавайки прекрасна игра на светлината и сянките.

Керамичният свещник Starlight - 403 е лесен за почистване и поддръжка. Просто поставете свещ вътре и го използвайте според вашите желания. Ако искате да го почистите, използвайте нежен почистващ продукт и го избършете с кърпа.

Възползвайте се от възможността да добавите този красив и функционален керамичен свещник в дома си. Посетете интернет магазин Caseland.bg и поръчайте своя керамичен свещник Starlight - 403 още днес!

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >