Keрамичен свещник starlight - 353

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
съдържа две части:
Пластина, фланец
Материал:
Керамика
Описание:
Много добре изработен керамичен свещник, немско производство, който ще освети красиво всеки дом. След като запалите чаена свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
Размери:
8x12 cm
sklad-pocet:
1
бр

Керамичният свещник Starlight - 353 е стилният аксесоар, който търсите за да допълните интериора на вашия дом. Изработен е от висококачествена керамика и предлага единствен дизайн, който ще придаде изисканост на всяко пространство.

Когато светнете свещ в този свещник, той предизвиква прекрасен ефект на звездно небе в стаята, който прави атмосферата още по-романтична и спокойна. Светлината от свещта ще се отразява в керамичната повърхност на свещника, като ще произведе топла и приятна атмосфера в дома ви.

Керамичният свещник Starlight - 353 е перфектен за ползване в хола, спалнята, банята или дори на терасата. Той е чудесен начин да създадете релаксираща обстановка и да се насладите на топлината и уюта, който свещникът предлага. Независимо дали търсите нещо за специален повод, като вечеря с приятели или романтична вечеря с партньора си, или просто търсите начин да се отпуснете вкъщи, керамичният свещник Starlight - 353 е перфектното решение.

Керамичният свещник Starlight - 353 е наличен за поръчка в онлайн магазин Caseland.bg. Поръчайте сега и ще получите перфектния аксесоар за дома си, който ще придаде изисканост и уют на всяко пространство. Не пропускайте възможността да добавите керамичния свещник Starlight - 353 в колекцията си от декоративни аксесоари за дома.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >