Кабел за бързо зареждане 3в1 - Сив

цена
11,4 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
13,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
Дължина:
1m
Уникална възможност за зареждане на всяко устройство:
USB micro, USB-C, lightning apple
sklad-pocet:
2
бр

Кабел за бързо зареждане 3в1 - Сив

Ако търсите удобен и ефективен кабел за бързо зареждане на вашето устройство, този 3 в 1 кабел е идеалният избор за вас. Той е снабден с USB-C вход и 2 други входа, които позволяват зареждане на различни устройства. Този кабел е изключително издръжлив и ефективен, когато става дума за зареждане на устройството ви.

Кабелът е изработен от висококачествени материали, които го правят много издръжлив и устойчив на износване и повреди. Той е проектиран да издържа на дълготрайна употреба, като предпазва кабела от накъсване и извиване. Кабелът е перфектен за всички, които искат да зареждат своите устройства бързо и лесно, където и да са.

Кабелът за бързо зареждане 3 в 1 е снабден с USB-C вход, който позволява бързо и лесно свързване на кабела с вашето устройство. Той е съвместим с много устройства и е лесен за употреба. Това означава, че вие няма да се налага да търсите входа на кабела в устройството си, когато искате да го заредите. Просто поставете кабела близо до порта на устройството си и кабелът ще се свърже автоматично.

Кабелът е дълъг 1 метър, което го прави много удобен за използване, особено когато искате да заредите устройството си отдалечени от контакта. Той е лесен за пренасяне и може да бъде поставен във всяка чанта или раница, което го прави перфектен за хора, които пътуват много или работят в движение.

Кабелът за бързо зареждане 3 в 1 е наличен в сив цвят, който го прави много стилен и модерен.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >