Кабел за бързо зареждане 3в1 - Златен

цена
11,4 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
13,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
Дължина:
1m
Уникална възможност за зареждане на всяко устройство:
USB micro, USB-C, lightning apple
sklad-pocet:
6
бр

Кабел за бързо зареждане 3в1 - Златен

Кабелът за бързо зареждане 3 в 1 в златен цвят е оборудван с три входа: USB-C, Lightning и Micro USB, които го правят съвместим с различни устройства, включително смартфони, таблети, игрови конзоли и други устройства. Той е подходящ за зареждане на всички мобилни устройства и го прави перфектен за употреба у дома, в офиса или на път.

Кабелът за зареждане е снабден с бързо зареждане, което го прави много по-ефективен от стандартните кабели за зареждане. С мощност от 3A, той може да зареди вашите устройства много по-бързо от обикновените кабели. Това го прави перфектен за хора, които имат ограничено време за зареждане на техните устройства.

Кабелът за бързо зареждане в златен цвят е изработен от висококачествени материали, които го правят издръжлив и устойчив на износване. Той е проектиран да издържа на дълготрайна употреба, като предпазва кабела от накъсване и извиване. Това го прави перфектен за хора, които имат нужда от кабел за зареждане, който може да бъде използван на ежедневна основа.

Кабелът за зареждане е лесен за употреба. Просто свържете кабела към устройството си и го поставете в контакта. Той ще зареди устройството ви с максимална скорост, като го предпазва от претоварване.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >