Бързозареждащ кабел 3в1 - Червен

цена
11,4 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
13,7 лв.
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
Дължина:
1m
Уникална възможност за зареждане на всяко устройство:
USB micro, USB-C, lightning apple
sklad-pocet:
6
бр

Зареждането на мобилните устройства може да бъде напълно стресиращо, особено когато кабелът не е в състояние да задоволи нуждите на бързия ти животен стил. Но не сега! Имаме удоволствието да ти представим нашия най-нов бързозареждащ кабел 3в1 в червен цвят, който е сигурен начин да направиш живота си по-лесен.

Кабелът е съвместим с много устройства, като включва iPhone, Android и други устройства с micro USB и Type-C портове. Така ще можеш да зареждаш всичките си устройства, където и да си, без да се притесняваш за несъвместимост.

Но това не е всичко, което може да те накара да се влюбиш в нашия кабел. Също така е бързозареждащ и може да зареди устройството ти до 50% в рамките на само 30 минути! Това е невероятно удобство, особено когато си на път и имаш нужда да заредиш бързо своето устройство.

Кабелът е с изключително здрав дизайн, който ще го направи издръжлив на удари и изкривявания. Цветът му е ярък и забележим, което го прави перфектен аксесоар за тези, които обичат да изразяват своя стил.

В крайна сметка, ако търсиш бързозареждащ кабел, който е съвместим с множество устройства, с елегантен дизайн и е издръжлив - тогава този червен кабел 3в1 е перфектният избор за теб! Поръчай сега и направи зареждането на устройствата си бързо, лесно и безпроблемно.

Кръгъл кабелът е удобен за съхранение, лесно може да бъде навит и поставен в джоба ти, раницата или чантата. Той е също така лек и компактен, което го прави перфектен за пътувания, къмпинг и други активности на открито.

Със своята 3в1 функционалност, този кабел е идеален за всички, които имат нужда от удобство и функционалност. Независимо дали си в офиса, у дома или на път, този кабел ще ти позволи да заредиш всичките си устройства бързо и лесно.

Кабелът е направен от висококачествени материали, които го правят издръжлив и надежден. Той има вградена защита срещу претоварване, прегряване и късо съединение, което го прави безопасен за употреба.

Най-доброто от всичко е, че този кабел е на достъпна цена, която ще позволи на всеки да се възползва от неговите функции. Така че ако искаш да се насладиш на бързо и лесно зареждане на твоите устройства, поръчай червеният кабел 3в1 сега от Caseland.bg!

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >