Бързо зареждащ кабел 3 в 1 - Син

цена
11,4 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
13,7 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
Дължина:
1m
Уникална възможност за зареждане на всяко устройство:
USB micro, USB-C, lightning apple
sklad-pocet:
7
бр

Бързото зареждане на устройствата е необходимост в днешно време, където технологичните устройства са неотменна част от ежедневието ни. Едно от най-големите предизвикателства, с които се сблъскват потребителите на устройства, е да поддържат своите устройства заредени и готови за употреба. Затова бързото зареждане е много важно, особено когато става въпрос за извънредни ситуации.

В този контекст, рychlonabíjecí kabel 3 v 1 е идеалното решение за потребителите, които търсят удобен и ефективен начин да зареждат своите устройства. Кабелът 3 в 1 има вграден адаптер за Apple устройства (Lightning), адаптер за Micro USB и Type-C портове, което го прави съвместим с почти всички устройства на пазара.

Кабелът е с дължина 1 метър, който го прави лесен за пренасяне навсякъде с вас. Той е направен от висококачествени материали, които го правят издръжлив и устойчив на надрасквания и износване. Дизайнът на кабела е модерен и елегантен, като синият цвят му придава стил и класа.

Кабелът 3 в 1 е предназначен да зарежда устройствата ви бързо и ефективно. С вградената си функция за бързо зареждане, можете да заредите устройствата си по-бързо от когато и да е. Кабелът има възможност за зареждане на ток до 2.4 Ампера, което го прави подходящ за зареждане на устройства с висока консумация на енергия.

В заключение, този кабел 3 в 1 е изключително полезен и практичен аксесоар за всеки, който търси удобство и ефективност при зареждането на устройствата си. Той е съвместим с голям брой устройства, е издръжлив и има модерен дизайн. Кабелът 3 в 1 е идеален за хора, които често пътуват или се намират в движение, тъй като той е лесен за пренасяне и може да бъде използван за зареждане на различни устройства.

 

 

 

В допълнение, този кабел може да спести много време и усилия, тъй като с него може да заредите няколко устройства едновременно. Това е особено полезно, когато сте в спешна ситуация и трябва да заредите бързо своите устройства.

Все пак, когато избирате кабел за зареждане на своите устройства, е важно да внимавате да изберете качествен продукт, който е съвместим с вашите устройства и отговаря на вашите нужди. Кабелът 3 в 1 е направен от висококачествени материали и е тестван за издръжливост и ефективност, което го прави отличен избор за потребителите.

В заключение, бързозареждащият кабел 3 в 1 е необходим аксесоар за всеки, който търси удобство, ефективност и стил при зареждането на своите устройства. Със своята съвместимост с голям брой устройства, възможност за бързо зареждане и лесно пренасяне, той е идеалният избор за хора, които са в движение и се нуждаят от бърз и ефективен начин да заредят своите устройства.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >