Бързозареждащ кабел 3в1 - Бял

цена
11,4 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
13,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
Дължина:
1m
Уникална възможност за зареждане на всяко устройство:
USB micro, USB-C, lightning apple
sklad-pocet:
2
бр

Бързозареждащият кабел 3в1 в бял цвят, който предлагаме в Caseland.bg, е перфектното решение за всички, които търсят удобство и бързина при зареждането на своите устройства.

Този кабел е съвместим с всички основни марки телефони и устройства, включително iPhone, Samsung, Huawei, LG и др. Кабелът има вграден чип, който автоматично разпознава технологията за бързо зареждане на твоето устройство, като гарантира, че зареждането се извършва с максимална скорост.

Със своята 3в1 функционалност, този кабел е идеален за всички, които търсят удобство и функционалност. Можеш да го използваш като кабел за зареждане на устройства с Lightning порт (iPhone), кабел за зареждане на устройства с Micro USB порт (Samsung, Huawei, LG и др.) или кабел за зареждане на устройства с USB-C порт (например новите модели на Samsung и Huawei).

Този кабел е изработен от висококачествени материали, които го правят издръжлив и надежден. Той е лек и компактен, което го прави удобен за пътуване и пренасяне навсякъде с теб. Кабелът има вградена защита срещу претоварване, прегряване и късо съединение, което го прави безопасен за употреба.

Най-доброто от всичко е, че този кабел е на достъпна цена, която позволява на всеки да се възползва от неговите функции. Затова ако търсиш универсален, бързозареждащ и надежден кабел за зареждане на своите устройства, поръчай белият кабел 3в1 сега от Caseland.bg!

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >