Флаш памет 3.0 - Сребърна, 64GB

цена
24,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
29 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
Скорост:
3.0
sklad-pocet:
3
бр

Флаш памет 3.0 - Сребърна, 64GB

Ако търсите бърз, сигурен и лесен начин за съхранение на вашите ценни данни, музика, видео записи и други файлове, тогава флаш памет е идеалното решение за вас. И нашата 64GB сребърна флаш памет 3.0 е точно това, от което се нуждаете.

Създадена да отговаря на нуждите на мобилни устройства и компютри, флаш памет 3.0 е изключително бърза и ефективна. С нашата флаш памет, вече няма да се притеснявате за ограниченията на вашият телефон, таблет или компютър, а вместо това ще имате място за съхранение на всички вашите важни файлове.

Нашата сребърна 64GB флаш памет 3.0 е лесна за използване. Просто я свържете към USB порта на вашият компютър или мобилно устройство и започнете да съхранявате вашите данни. Флаш паметта е също толкова лесна за пренасяне, като можете да я носите със себе си навсякъде.

Нашата флаш памет е създадена да бъде бърза и надеждна. Скоростта на четене и запис е оптимизирана за да ви предостави бърз и гладък поток на данни. Независимо дали искате да запишете големи файлове, да създадете резервни копия или да споделите данни с вашите приятели, нашата флаш памет ще ви помогне да постигнете това бързо и лесно.

И накрая, нашата 64GB сребърна флаш памет 3.0 е съвместима със стандарта на USB 3.0, който е до 10 пъти по-бърз от USB 2.0. Това означава, че можете да прехвърляте големи файлове за секунди, без да губите време.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >