Platinet флаш памет USB 2.0, водоустойчива - 32GB

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
1
бр

Platinet флаш памет USB 2.0, водоустойчива - 32GB

Не пренебрегвайте защитата на своите данни, особено когато става въпрос за документи, снимки и други лични файлове. За да ги съхраните в безопасност, изберете Platinet водоустойчива флаш памет USB 2.0. С 32GB капацитет, тя е идеалното решение за тези, които търсят надеждно съхранение на информацията си.

Тази удобна флаш памет е идеалната компания за всякакви приключения, благодарение на своята водоустойчива конструкция. Тя е направена да издържа на вода, прах и удари, което я прави идеална за използване на открито, при спорт или пътешествия. Също така, тя е снабдена с капачка, която пази USB порта от прах и други замърсявания, когато не я използвате.

Тази Platinet флаш памет има капацитет от 32GB, достатъчен за съхранение на големи количества данни, включително снимки, видео и музика. Скоростта на трансфер на данни е до 480 Mbps, което гарантира бърз пренос на големи файлове като фотографии и видео записи.

Не само това, тя е и много удобна за носене в джоба или на ключодържателя, за да можете да я носите навсякъде с вас и да имате бърз и лесен достъп до вашите данни, когато имате нужда от тях.

Закупете Platinet флаш памет USB 2.0 водоустойчива на Caseland.bg и си осигурете спокойствие, че вашите данни ще бъдат в безопасност, независимо къде сте.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >