Philips флаш памет USB 3.0 - 32GB

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
2
бр

Philips флаш памет USB 3.0 - 32GB

В днешния бързо развиващ се свят, скоростта и ефективността са от съществено значение, особено когато става въпрос за прехвърляне на големи файлове. Ако търсите надеждна и бърза флаш памет, която да отговаря на вашите нужди за съхранение на данни, то Philips флаш памет USB 3.0 - 32GB е идеалният избор.

Със скорост на четене и запис до 130 MB/s и 25 MB/s съответно, тази флаш памет е създадена да задоволи нуждите на потребителите, които търсят максимална скорост при прехвърляне на големи файлове. С нея ще можете да прехвърлите до 16 000 снимки във формат JPEG, до 10 часа на записано видео във формат HD и до 8 000 музикални песни.

Philips флаш памет USB 3.0 - 32GB е също толкова компактна, колкото и мощна, като я прави перфектен спътник за хората, които се нуждаят от преносимо и бързо съхранение на данни. С нея винаги ще можете да имате нужните ви данни на разположение, когато ги нуждаете.

Освен това, тази флаш памет е изработена с материали от високо качество, което гарантира дълготрайна употреба. Тя е съвместима с всички устройства, които разполагат с USB 3.0, както и с предишните версии на USB.

Не се колебайте да закупите Philips флаш памет USB 3.0 - 32GB от интернет магазина на caseland.bg на достъпна цена. С нея ще можете да съхранявате и прехвърляте големи файлове с лекота и бързина, без да ви се налага да чакате излишно дълго време.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >