Philips флаш памет USB 2.0 - 64GB

цена
27,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
32,6 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
3
бр

Philips флаш памет USB 2.0 - 64GB

В днешно време, когато почти всичко се извършва онлайн, важно е да разполагаме с достатъчно място за съхранение на данни. И това е точно това, което предлага Philips флаш памет USB 2.0 с капацитет от 64GB.

Независимо дали търсите съхранение за документи, снимки, видео записи или музика, тази флаш памет е идеалният избор. С капацитета си от 64GB можете да съхраните до 16 000 снимки във формат JPEG, до 20 000 музикални песни или до 13 часа на записано видео във формат HD.

Philips флаш памет USB 2.0 е идеалният спътник за хората, които имат нужда от бърз и лесен начин за прехвърляне на данни. Скоростта на трансфер на данни в USB 2.0 е доста бърза, което позволява бърз и лесен прехвърляне на големи файлове.

С този продукт можете да бъдете сигурни, че вашите данни ще бъдат съхранени на сигурно място, като в същото време ще бъдат лесно достъпни, когато имате нужда от тях.

Независимо дали сте студент, професионалист или просто хобист, Philips флаш памет USB 2.0 - 64GB е перфектният продукт за вас. Сега е моментът да го придобиете и да се уверите в качеството на Philips. Вече можете да го закупите от интернет магазина caseland.bg на достъпна цена, която не оставя място за колебание.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >