Бързозареждащ светещ LED кабел 2,4А MICRO-USB - Бяло-сребрист, 1м

цена
9,6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
11,5 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.5
брой оценяващи:
11541
Гаранция:
24 месеца
дължина на кабела:
1m
Скорост на зареждане:
2,4A
sklad-pocet:
3
бр

Бързозареждащ светещ LED кабел 2,4А MICRO-USB - Бяло-сребрист, 1м

 

В днешно време телефоните са неразделна част от живота ни. Но колкото и да ги обичаме, те имат една голяма слабост - бързо им пада батерията. Именно поради тази причина всеки трябва да има бързозареждащ светещ LED кабел 2,4А MICRO-USB. Този кабел е перфектен за всички, които търсят бързо и ефективно зареждане на телефона си. Със своята способност да зарежда устройството с 2,4А, този кабел може да зареди телефона ви до 50% за по-малко от 30 минути. Това е чудесно, ако имате ограничено време и се нуждаете от свежа батерия за вашето устройство.

Освен това, кабелът е с дължина 1м, което означава, че можете да зареждате устройството си отдалечено, без да се налага да сте близо до контакта. А светещата LED функция е идеална, за да можете да видите кабела си в тъмна стая или в автомобил, когато зареждате устройството си. Със своя бяло-сребрист цвят, този кабел ще изглежда стилно във вашия дом или офис. Но това не е само една стилна аксесоар - той е и много полезен. Всеки, който има телефон, има нужда от този кабел. Този бързозареждащ светещ LED кабел 2,4А MICRO-USB е съвместим с почти всички мобилни устройства, които използват стандартен Micro-USB порт за зареждане, като смартфони, таблети, електронни книги и др. Това го прави перфектен за всеки, който иска да има удобството на бързо зареждане, без да е необходимо да има различни кабели за различните му устройства.

 

 

 

Още едно предимство на този кабел е, че е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайна употреба. Той е здрав и здраво свързан, за да предотврати обриване на кабела или повреда на контакта, когато се използва редовно.

Накрая, светещата LED функция на кабела е удобна за всеки, който се нуждае от зареждане през нощта, но не иска да се пробужда, за да види дали зареждането е започнало или не. Със своя светещ LED индикатор на края на кабела, можете лесно да видите кога устройството се зарежда.

С тези много полезни функции, този бързозареждащ светещ LED кабел 2,4А MICRO-USB е идеален за всички, които търсят удобство и ефективност при зареждане на техните мобилни устройства. Купете го днес от caseland.bg и се насладете на бързо, лесно и удобно зареждане на вашия телефон, където и да сте!

Заключение: Ако искате да имате зареждане на вашия телефон, което е бързо, лесно и удобно, този бързозареждащ светещ LED кабел 2,4А MICRO-USB е перфектният избор за вас. Поръчайте го днес от caseland.bg и никога не оставяйте телефона си без зареждане отново!

 

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аксесоари за мобилни телефони > Кабели > Кабели Android USB Micro > > Бързозареждащ светещ LED кабел 2,4А MICRO-USB - Бяло-сребрист, 1м

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти