Бързо зареждащ, светещ LED кабел 2,4A MICRO-USB - Бяло-златен, 1м

цена
9,6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
11,5 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.5
брой оценяващи:
11541
Гаранция:
24 месеца
дължина на кабела:
1m
Скорост на зареждане:
2,4A
sklad-pocet:
1
бр

Бързо зареждащ, светещ LED кабел 2,4A MICRO-USB - Бяло-златен, 1м

 

 

 

 

В днешно време, когато всички имаме нужда от бърз и ефективен начин за зареждане на нашите мобилни устройства, е важно да имаме правилния кабел, който да отговаря на нашите изисквания. Именно това предлага нашето ново попълнение - Бързо зареждащ, светещ LED кабел 2,4A MICRO-USB - Бяло-златен, 1м. Този кабел има способността да зарежда устройството ви много по-бързо от стандартните кабели, благодарение на високата си мощност от 2,4A. Но това не е всичко, защото кабелът идва със светеща LED функция, която не само прави зареждането ви по-удобно, но също така ви дава възможност да го намерите лесно в тъмното. Дизайнът на кабела е уникален - бялото и златистото съчетание му дават стилен и модерен вид, който ще се хареса на всеки. Кабелът е с дължина 1м, което го прави достатъчно дълъг, за да може да се използва удобно, но и достатъчно компактен, за да може да бъде поставен във всяка чанта или джоб.

Не се колебайте да си поръчате нашия Бързо зареждащ, светещ LED кабел 2,4A MICRO-USB - Бяло-златен, 1м, за да можете да зареждате вашите устройства с бързина и стил.

 

 

 

Освен това, нашето ново попълнение - Бързо зареждащ, светещ LED кабел 2,4A MICRO-USB - Бяло-златен, 1м, е изработен от висококачествени материали, които го правят изключително здрав и издръжлив. Това означава, че ще имате кабела за дълго време и няма да се налага да го сменяте постоянно. Кабелът е съвместим с почти всички мобилни устройства, които използват MICRO-USB порт. Това включва устройства на марки като Samsung, Huawei, LG, Sony, HTC и много други. С този кабел няма да имате проблем със зареждането на вашите устройства, независимо от това кое устройство използвате.

Нашето ново попълнение е идеален избор за всички, които търсят бързо, ефективно и модерно решение за зареждане на своите мобилни устройства. Независимо дали сте на работа, вкъщи или на път, този кабел ще ви осигури удобство, бързина и стил.

Не избързвайте да поръчате нашия Бързо зареждащ, светещ LED кабел 2,4A MICRO-USB - Бяло-златен, 1м, и да се насладите на неговите много функции и качества. Ние в caseland.bg гарантираме, че този кабел ще бъде идеалният аксесоар за вашето мобилно устройство!

 

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аксесоари за мобилни телефони > Кабели > Кабели Android USB Micro > > Бързо зареждащ, светещ LED кабел 2,4A MICRO-USB - Бяло-златен, 1м

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти