Бързо зареждащ, светещ LED кабел 2,4A MICRO-USB - Бяло-син, 1м

цена
9,6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
11,5 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.5
брой оценяващи:
11541
Гаранция:
24 месеца
дължина на кабела:
1m
Скорост на зареждане:
2,4A
sklad-pocet:
1
бр

Бързо зареждащ, светещ LED кабел 2,4A MICRO-USB - Бяло-син, 1м

 

 

 

 

Ако търсите качествен кабел за зареждане, който не само ще зарежда вашето устройство бързо, но и ще ви даде възможност да забавлявате с приятни светлинни ефекти, нашият бързо зареждащ, светещ LED кабел 2,4A MICRO-USB - Бяло-син, 1м е перфектният избор за вас!

Този кабел е снабден с LED светлинни ефекти, които се активират при зареждане на вашето устройство. Бяло-синият дизайн на кабела го прави подходящ за употреба с всякакви устройства и се вписва перфектно във всякакъв интериор.

Кабелът е бързо зареждащ и поддържа скорост до 2,4A, което го прави перфектен за зареждане на вашето устройство, докато се наслаждавате на светлинните ефекти.

С дължина 1 метър, този кабел е достатъчно дълъг за употреба у дома или на работното място. Освен това, той е лесен за съхранение и пренасяне, тъй като може да бъде навит и поставен в малко пространство. Кабелът е изработен от висококачествени материали, които го правят здрав и устойчив на износване. Това гарантира дълготрайна употреба и надеждно зареждане на вашето устройство.

Поръчайте нашият бързо зареждащ, светещ LED кабел 2,4A MICRO-USB - Бяло-син, 1м от caseland.bg и се наслаждавайте на бързо зареждане и забавни светлинни ефекти! Независимо дали си на работа или се забавляваш с приятели, този светещ LED кабел ще привлече погледите към теб. Със своите ярки LED светлини, той не само ще зареди устройството ти бързо, но и ще го направи модерно и стилно.

 

 

 

Кабелът е подходящ за зареждане на мобилни устройства с микро-USB порт, като например смартфони, таблети, електронни книги и други. Със скорост на зареждане 2,4A, този кабел ще ви позволи да заредите устройството ви бързо и ефективно, за да можете да се върнете към работа или забавленията си в най-кратък срок. Кабелът е с дължина 1 метър, което е достатъчно дълго, за да можете да използвате устройството си, докато го зареждате, без да трябва да се притеснявате за разстоянието до контакта. Бяло-синият дизайн прави този кабел перфектен за хора, които обичат да бъдат в крак с модата и да имат нещо уникално и изразително.

Не губете време със стари, бавни и скучни кабели - поръчайте светещия LED кабел 2,4A MICRO-USB сега и заредете устройството си бързо, ефективно и стилно!

 

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти