Бързозареждащ кабел 3.1A, USB Micro - Бял, 1м

цена
9,6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
11,5 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
795
Гаранция:
24 месеца
Дължина:
1m
Скорост на зареждане:
3.1A
sklad-pocet:
41
бр

Бързозареждащ кабел 3.1A, USB Micro - Бял, 1м

 

 

 

Забавлявате ли се с мобилните си устройства, но много бързо изтощават батерията си? Ако искате да се наслаждавате на безпроблемна употреба на телефона си, Swissten зареждащият кабел ще е най-доброто решение за вас!

Неговата бързозареждаща функция 3.1A ще ви позволи да зареждате устройството си по-бързо, отколкото някой друг стандартен кабел. С дължина 1 метър, той ще ви даде свободата да използвате устройството си, докато го зареждате.

Съвместим с USB Micro, този бял кабел е стилен и модерен допълнителен аксесоар за вашия телефон или таблет. Не чакайте повече, изберете Swissten зареждащият кабел и се наслаждавайте на пълния потенциал на вашето мобилно устройство.

 

 

 

Сега можем да разгледаме повече подробности за този кабел. Ако търсите бърз и надежден начин да зареждате своето мобилно устройство, този кабел е идеален за вас. Създаден от висококачествени материали, той е здрав и надежден за дълготрайна употреба.

Кабелът е дълъг 1 метър, което е удобно за използване в домашни условия или докато пътувате. Бялата му цветова схема е модерна и се вписва перфектно във всяко пространство.

Кабелът е оборудван с USB Micro конектор, който е съвместим с много мобилни устройства. Също така, кабелът има мощност 3.1A, което значи, че можете да заредите устройството си бързо и ефективно.

С бързозареждащия кабел 3.1A, USB Micro - Бял, 1м от Swissten, вие можете да се насладите на по-бързо и ефективно зареждане на вашите мобилни устройства.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти