Бързо зареждащ, светещ LED кабел 2,4A MICRO-USB - черно-бял, 1м

цена
9,6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
11,5 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.5
брой оценяващи:
11541
Гаранция:
24 месеца
дължина на кабела:
1m
Скорост на зареждане:
2,4A
sklad-pocet:
1
бр

Бързо зареждащ, светещ LED кабел 2,4A MICRO-USB - черно-бял, 1м

 

 

 

 

Нашето предложение за бързо зареждащ, светещ LED кабел 2,4A MICRO-USB - черно-бял, 1м е идеалното решение за всички, които търсят качествен кабел за зареждане на своите устройства. Той е снабден с LED осветление, което не само го прави стилен, но и много удобен за употреба в тъмни условия. Този бързо зареждащ кабел е подходящ за всички устройства, които имат микро-USB порт, като например смартфони, таблети, камери и др. Скоростта на зареждане е 2,4А, което гарантира бързо и ефективно зареждане на вашето устройство. С LED светлината, която осветява кабела, никога повече няма да се притеснявате за зареждането на вашето устройство, дори в тъмното. Той е изключително удобен за употреба, когато сте на път или във всякакви други условия.

При купуване на нашия бързо зареждащ, светещ LED кабел 2,4A MICRO-USB - черно-бял, 1м, ще получите не само качествен продукт, но и отлично обслужване от нашите специалисти. Ние сме готови да отговорим на всички ваши въпроси и да ви помогнем да направите най-добрия избор за вашите нужди.

Не се колебайте и поръчайте сега нашия бързо зареждащ, светещ LED кабел 2,4A MICRO-USB - черно-бял, 1м от интернет магазин caseland.bg и ще бъдете изцяло доволни от качеството и функционалността му! Този кабел е с дължина 1 метър, което го прави достатъчно дълъг за употреба у дома или на работното място. Освен това, той е лесен за съхранение и пренасяне, тъй като може да бъде навит и поставен в малко пространство.

 

 

 

Кабелът е изработен от висококачествени материали, които го правят здрав и устойчив на износване. Това гарантира дълготрайна употреба и надеждно зареждане на вашето устройство. Освен това, черно-белият дизайн на кабела го прави подходящ за употреба с всякакви устройства и се вписва перфектно във всякакъв интериор. Ако търсите кабел за зареждане, който не само е функционален, но и елегантен и удобен за употреба, тогава нашият бързо зареждащ, светещ LED кабел 2,4A MICRO-USB - черно-бял, 1м е идеалният избор за вас. Поръчайте го сега от интернет магазин caseland.bg и вие ще получите висококачествен продукт, който ще ви удовлетвори напълно!

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти