Baseus редукция от USB-C до 3.5 жак - M01 - Черна

цена
17,5 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
1
бр

Baseus редукция от USB-C до 3.5 жак - M01 - Черна

Ако търсите устройство, което да ви позволява да свържете вашите слушалки с вашия нов смартфон или лаптоп с USB-C порт, тогава Baseus редукцията от USB-C до 3.5 жак - M01 - Черна е идеалното решение за вас.

Baseus редукцията от USB-C до 3.5 жак ви позволява да свържете вашите любими слушалки с всеки устройство, което разполага с USB-C порт. Това включва новите модели смартфони, лаптопи, таблети и други устройства. Слушайте музика, гледайте филми или играйте игри без да се притеснявате за съвместимостта на устройството.

Baseus редукцията от USB-C до 3.5 жак е снабдена с висококачествен чип, който осигурява стабилна и качествена аудио предаване. Това означава, че ще получавате кристално чист звук, когато използвате вашите слушалки с устройствата с USB-C порт.

Тази редукция е изработена от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и здравина на устройството. Черната цветова схема е стилна и съвременна, която ще допълни всяко устройство, към което я свържете.

Тази редукция е лесна за употреба - просто я свържете към USB-C порта на вашето устройство и включете слушалките си към 3.5 жака. Не е нужно да инсталирате допълнителни драйвери или софтуер, за да я използвате.

Baseus редукцията от USB-C до 3.5 жак е компактна и лесна за пренасяне, която ще ви позволи да я вземете навсякъде с вас. Независимо дали сте в движение или в офиса, тази редукция е перфектният аксесоар за всички, които искат да се наслаждават на качествен звук.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >