Редукция от lightning(iPhone) към USB-C - Златно-розова

цена
6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
7,2 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
4
бр

Редукция от lightning(iPhone) към USB-C - Златно-розова

Ако сте един от многото доволни собственици на iPhone, но същевременно се нуждаете от редукция към USB-C портове, тогава имаме перфектното решение за вас - редукцията от Lightning към USB-C в стилна златно-розова опаковка!

Тази редукция е проектирана да ви осигури висококачествен трансфер на данни и бързо зареждане на вашето устройство. Тя е съвместима с всички модели iPhone, които имат Lightning порт, като също така можете да я използвате и с други устройства с USB-C порт, като например MacBook, iPad Pro и други.

С тази редукция, вече няма да се налага да носите множество кабели и зарядни устройства, за да можете да свързвате и зареждате вашите устройства. Сега можете да се насладите на бърза и ефективна връзка, където и да сте.

Но не само функционалността на тази редукция е важна. Тя също има и стилен дизайн, който ще пасне на перфектно на вашето златно-розово iPhone. Изработена е от висококачествени материали, които ще ви осигурят дълготрайна употреба.

С редукцията от Lightning към USB-C в златно-розов цвят, вече няма да се налага да компрометирате функционалността в името на стила. Сега можете да имате и двете - удобство и елегантност - в едно. Поръчайте я днес от нашия онлайн магазин Caseland.bg и се наслаждавайте на безпроблемно свързване и зареждане на вашите устройства.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти