Редукция от Lightning към USB C - Черна

цена
6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
7,2 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
2
бр

Редукция от Lightning към USB C - Черна

Ако търсите бързо и лесно свързване на своя iPhone с устройства, които имат USB-C портове, тогава редукцията от Lightning към USB-C е идеалното решение за вас. Този адаптер ви позволява да свържете вашето iPhone към устройства с USB-C портове, като лаптопи, таблети, зарядни устройства и други.

Тази редукция е изключително лесна за употреба, просто я свържете към вашия iPhone и можете да започнете да използвате всички свързани устройства веднага. Тя е съвместима с повечето модели на iPhone, включително iPhone 11, iPhone 12, iPhone X и други.

Редукцията от Lightning към USB-C е идеална за зареждане на вашето iPhone, както и за бърз прехвърляне на данни. Скоростите на трансфер на данни може да достигнат до 480Mbps, което позволява лесно прехвърляне на снимки, видео и други файлове между вашия iPhone и други устройства с USB-C портове.

Тази редукция е компактна и удобна за пренасяне. Можете да я поставите в джоба си или в чантата за лаптоп, без да заема много място. Освен това, тази редукция е черна, което придава елегантен вид на вашето iPhone.

Ако търсите бързо и лесно свързване на вашия iPhone с устройства, които имат USB-C портове, редукцията от Lightning към USB-C е идеалното решение за вас. Купете я днес от Caseland.bg и се наслаждавайте на лесното свързване на вашето iPhone с други устройства.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти