Редукция от lightning (iPhone) към Micro USB - Черна

цена
6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
7,2 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
3
бр

Редукция от lightning (iPhone) към Micro USB - Черна

Ако търсите начин да свържете своето iPhone устройство с Micro USB кабели, редукцията от Lightning към Micro USB в черен цвят е перфектното решение за вас. И Caseland.bg е мястото, където можете да я намерите.

Тази редукция е специално проектирана за iPhone устройства и ви позволява да свързвате своето устройство към Micro USB кабели за зареждане и синхронизация. Черният цвят на редукцията е стилен и изискан, което я прави перфектен аксесоар за вашето iPhone устройство.

Редукцията от Lightning към Micro USB е направена от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и надеждност. Тя е съвместима с всички iPhone устройства, които използват Lightning порт, и е много лесна за използване.

Не се притеснявайте за качеството на продукта, защото той е гарантирано да ви служи дълго време. Ако търсите начин да свържете своето iPhone устройство с Micro USB кабели, тогава редукцията от Lightning към Micro USB в черен цвят е перфектното решение за вас.

Сега можете да поръчате редукцията от Lightning към Micro USB в черен цвят от Caseland.bg и да я получите бързо и лесно. Нашата онлайн платформа предлага голям избор от продукти и е лесна за използване, като винаги можете да разчитате на нашите консултанти за помощ и съвети. Не чакайте повече, поръчайте вашия черен Lightning към Micro USB адаптер днес!

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти