Редукция на Apple Lightning конектор към 3.5 мм жак за слушалки с регулиране на силата на звука

цена
14,5 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
17,4 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.5
брой оценяващи:
2868
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
4
бр

Редукция на Apple Lightning конектор към 3.5 мм жак за слушалки с регулиране на силата на звука

Ако търсите начин да свържете своите слушалки към iPhone или iPad без жак за слушалки, Редукцията на Apple Lightning конектор към 3.5 мм жак за слушалки с регулиране на силата на звука е перфектното решение. С тази редукция можете да използвате вашите любими слушалки с устройства, които не са съвместими с 3.5 мм жак за слушалки.

Тази редукция не само осигурява безпроблемна свързаност, но и предлага регулиране на силата на звука, което е много удобно. Можете да контролирате звука на вашите слушалки директно от вашия iPhone или iPad, без да е нужно да използвате допълнителен контролер на кабела на слушалките. Това е особено удобно, ако сте на път или ако често използвате вашите слушалки за гледане на филми или слушане на музика.

Той е съвместим с повечето iPhone и iPad модели и е много лесен за употреба. С тази редукция, можете да се насладите на качествен звук на вашите любими слушалки, без да се налага да сменяте устройствата си.

В заключение, Редукцията на Apple Lightning конектор към 3.5 мм жак за слушалки с регулиране на силата на звука е идеалният продукт за всички, които търсят начин да свържат своите слушалки към iPhone или iPad. Това е удобен и лесен начин за свързване, който ви осигурява ясен и качествен звук. Благодарение на качествените материали, от които е изработена редукцията, тя е устойчива на износване и ще ви служи дълго време.

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аксесоари за мобилни телефони > Преходници > Преходници iPhone > Редукция на Apple Lightning конектор към 3.5 мм жак за слушалки с регулиране на силата на звука

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти