Редукция от USB-C към USB - Модел S-k07

цена
6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
7,2 лв.
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
3
бр

Редукция от USB-C към USB - Модел S-k07

Ако търсите удобен начин да свързвате устройства с USB-C портове към устройства с USB портове, редукцията от USB-C към USB модел S-k07 е идеалното решение за вас. Този адаптер ви позволява да свържете вашите устройства с USB-C портове към лаптопи, таблети, зарядни устройства и други устройства с USB портове.

Тази редукция е изключително лесна за употреба - просто я свържете към вашето устройство с USB-C порт и можете да започнете да използвате всички свързани устройства веднага. Тя е съвместима с повечето модели на устройства с USB-C портове, като например смартфони, таблети, лаптопи и др.

Редукцията от USB-C към USB модел S-k07 е идеална за зареждане на вашите устройства, както и за бърз прехвърляне на данни. Скоростите на трансфер на данни може да достигнат до 480Mbps, което позволява лесно прехвърляне на снимки, видео и други файлове между различни устройства.

Тази редукция е компактна и удобна за пренасяне. Можете да я поставите в джоба си или в чантата за лаптоп, без да заема много място. Освен това, тази редукция е с модел S-k07, който придава стил и елегантност на вашите устройства.

Ако търсите удобен начин да свързвате устройства с USB-C портове към устройства с USB портове, редукцията от USB-C към USB модел S-k07 е идеалното решение за вас. Купете я днес от Caseland.bg и се наслаждавайте на лесното свързване на различни устройства.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >