Редукция от USB-C към Micro USB

цена
6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
7,2 лв.
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
4
бр

Редукция от USB-C към Micro USB

Ако търсите начин да свържете устройствата си с USB-C порт към Micro USB кабели, редукцията от USB-C към Micro USB е перфектното решение за вас. И Caseland.bg е мястото, където можете да я намерите.

Тази редукция е проектирана специално за устройства с USB-C порт, като ви позволява да свързвате своя телефон, таблет или лаптоп с Micro USB кабели за зареждане и синхронизация. С тази редукция можете лесно да свържете своето USB-C устройство към компютър, зарядно устройство или друго устройство, което използва Micro USB кабел.

Тази редукция е направена от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и надеждност. Тя е съвместима с всички устройства, които имат USB-C порт, и е много лесна за използване.

Ако търсите начин да свържете своите USB-C устройства към Micro USB кабели, то редукцията от USB-C към Micro USB е перфектното решение за вас. Не се притеснявайте за качеството на продукта, защото той е направен от най-добрите материали и е гарантирано да ви служи дълго време.

Сега можете да поръчате редукцията от USB-C към Micro USB от Caseland.bg и да я получите бързо и лесно. Нашата онлайн платформа предлага голям избор от продукти и е лесна за използване, като винаги можете да разчитате на нашите консултанти за помощ и съвети. Не чакайте повече, поръчайте вашия USB-C към Micro USB адаптер днес!

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >