Baseus M01 редукция от USB-C към 3,5 жак - Бяла

цена
17,5 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
1
бр

Baseus M01 редукция от USB-C към 3,5 жак - Бяла

Baseus M01 е съвместима с всички устройства, които разполагат с USB-C порт, като смартфони, таблети, лаптопи и др. Тя е идеалното решение за всеки, който иска да слуша музика от своето USB-C устройство на слушалките си или на аудио системата си в автомобила или вкъщи.

Тази редукция е създадена от Baseus, който е известен с високото качество на своите продукти. Baseus M01 е направена от здрави материали, които гарантират дълготрайна употреба. Тя има малък и компактен дизайн, който я прави лесна за пренасяне навсякъде с Вас.

Благодарение на своята висока чувствителност, Baseus M01 предоставя ясен и качествен звук на вашите слушалки или аудио система. С нея може да се насладите на любимите си песни, да гледате филми или да играете игри, без да се притеснявате за качеството на звука.

Ако търсите качествена редукция от USB-C към 3,5 жак, Baseus M01 е перфектното решение за Вас. Посетете caseland.bg и поръчайте я сега, за да се насладите на висококачествен звук и удобство при използване на своите USB-C устройства.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >