Светещи безжични геймърски LED слушалки KD75 - Розови

цена
36,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
43,5 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
1834
Гаранция:
24 месеца
Микрофон:
Да
Продължителност на живота на батерията:
8h
Честотен диапазон:
20-20.000 Hz
Чувствителност на звука:
115dB
sklad-pocet:
1
бр

Светещи безжични геймърски LED слушалки KD75 - Розови

Ако сте геймър или просто обичате да слушате музика по време на работа или забавление, светещите безжични геймърски LED слушалки KD75 в розов цвят са перфектният избор за вас. Тези слушалки ще ви осигурят висококачествен звук и комфорт по време на дълги игрални сесии.

KD75 слушалките разполагат с вграден микрофон, който ще ви позволи да говорите с приятели или колеги по време на онлайн игри или работни срещи. Те са съвместими с повечето устройства, като лаптопи, телефони, таблети и игрови конзоли.

Но KD75 слушалките не са просто обикновени безжични геймърски слушалки - те също така имат LED осветление в розов цвят, което ги прави перфектни за хора, които обичат да се отличават със своя стил и персоналност. Това LED осветление създава впечатляващ ефект, който ще привлича вниманието на всички около вас.

KD75 слушалките разполагат с вграден батериен пакет, който ви позволява да ги използвате до 8 часа с едно зареждане. Те също така имат функция за бързо зареждане, която ви позволява да ги заредите за само няколко минути и да получите часове наслада на звука.

Ако търсите безжични геймърски слушалки с висококачествен звук, комфорт и стил, KD75 слушалките в розов цвят са идеалният избор за вас. Посетете интернет магазин Caseland.bg и ги поръчайте сега, за да ги получите възможно най-скоро и да започнете да се наслаждавате на висококачествения звук и впечатляващият LED дизайн.

опътване за свързване и обслужване

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аудио/Видео > Слушалки > Блутут слушалки > Светещи безжични геймърски LED слушалки KD75 - Розови
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >