Свещник Въртележка - Снежинка 2-16cm

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Описание:
Качествена декорация, произведена в Германия, която се вписва във всеки дом. Когато чаената свещ е запалена, температурата на свещта кара върха да се върти, създавайки красива и релаксираща атмосфера.
Материал:
стъкло и метал
sklad-pocet:
5
бр

Добре дошли в интернет магазин Caseland.bg, където можете да откриете най-различни и красиви декоративни елементи за вашия дом! В тази статия ще ви представим Свещник Въртележка - Снежинка 2 с диаметър 16 см - перфектният декоративен елемент, който ще добави магия и усещане за зимна ваканция във вашето жилище.

Свещникът Въртележка - Снежинка 2 е изработен от висококачествени материали и е със страхотен дизайн, който го прави перфектното допълнение към вашия интериор. Свещникът е във формата на красива метална конструкция с дръжки и куки, която може да се завърти. На него е декорирана снежинка - символ на зимата и красотата на природата. Свещникът е с уникален и стилен дизайн, който го прави идеален за използване като фокусен елемент във вашата стая.

Свещникът Въртележка - Снежинка 2 е подходящ за всяка стая във вашия дом - поставете го на масата в хола, на нощната шкафче в спалнята или на балкончето, за да създадете уютна атмосфера. Нека свещта пламне в него и да създаде уникален ефект на въртене на конструкцията, която ще озари вашия дом и ще придаде на всяка стая усещане за зимна ваканция.

В Caseland.bg сме горди, че предлагаме нашите клиенти изискани декоративни елементи от висококачествени материали, които са перфектни за всеки интериор. Ние знаем, че домът е мястото, където прекарвате повечето време и затова е важно да бъде красив, уютен и изискан. Свещникът Въртележка - Снежинка 2 е прекрасен начин да добавите магия и усещане за зимна ваканция във вашето жилище.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >