Свещник Въртележка,Лос 2-16cm

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Описание:
Качествена декорация, произведена в Германия, която се вписва във всеки дом. Когато чаената свещ е запалена, температурата на свещта кара върха да се върти, създавайки красива и релаксираща атмосфера.
Материал:
стъкло и метал
sklad-pocet:
2
бр

 

 

 

Новият свещник с въртележка и лос е перфектният аксесоар за вашия дом или офис, който може да създаде уютна и релаксираща атмосфера. Наличието на въртележката придава на свещника допълнителна доза елегантност и стил, като в същото време увеличава и ефективността му.

Свещникът е изработен от висококачествени материали, които гарантират неговата здравина и дълготрайност. Лосът, който е интегриран в дизайна на свещника, придава на продукта естествен и органичен вид, който ще допълни перфектно всяко пространство.

Този свещник е подходящ за всякакъв тип интериор и е идеалният избор за тези, които търсят нещо уникално и изискано. Той може да бъде използван както за осветление, така и за декоративна цел.

Поръчайте своя свещник с въртележка и лос сега от интернет магазина Caseland.bg и се насладете на неговата красота и функционалност. С нашата бърза и надеждна доставка, вие можете да получите продукта в кратки срокове и да го добавите към вашата колекция от домашни аксесоари.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >